torstai 25. huhtikuuta 2013

Västäräkistä vähäsen :)

Eilen esikoisella oli tavallista pidempi päivä eskarissa, 
joten päätin lähteä Vihdoin hakemaan hänelle sitä bussikorttia. Päivä olikin onnekseni aurinkoinen, tuulikin oli ihan kohtuullinen. Matkustimme Vesselin kanssa ratikalla, ei ollut ihan mieleinen kulkupeli hänelle. Kauhusta kankeana ja täydellä teholla huutaen alkoi matkanteko. Onneksi syliin rauhoittui muutaman pysäkin välin jälkeen.
Saimme haettua lipun. Ja kerta keskustaan asti matkasimme, pitihän siellä sitten vähän kierrellä. Vesseli sai forumin kulmalta ilmapallon. Se oli pikku miehestä ihan huippu. Po.pin liikkeessä tuli luonnollisesti pyörähdettyä ja hyödynnettyä kanta-asiakas edut. Valitettavasti se ei mennyt ihan pukeen. Mutta pikku juttuja. Pojat saavat samistella kesällä robotti aiheisissa t-paidoissa.

Paluumatkalla jäin Vesselin kanssa pysäkkiä aiemmin, jotta pääsimme rattailemaan pikkuisen puistossa. Meri aiheutti hämmennystä sekä riemun kiljahduksia, niin hieno se oli. Sillalla pysähdyttiin katsomaan, kuinka pieni joki virtasi. Vesseli läpsäytti itseään päähän todeten "Ohhoh!". Kyllä nuo uudet jutut ovat ihania. Näimme Västäräkin ja Leskenlehtiä, joten kevät todellakin etenee! Ihanaa!

Lisää ihania ulkoilusäitä odotellen. Auringon lisääntyessä ja Vekaran kesäloman lähetessä, tulemme varmasti tekemään lisää päiväretkiä. Erityisesti veden äärelle.

Huomenna onkin jo perjantai, joka tarkoittaa minulle yötöitä.
Toisinaan harmittaa, kun viikonloput vietän niin tiiviisti töissä, mutta aikansa kutakin. Vapun jälkeisen viikonlopun olen kuitenkin Varannut perheelleni.

Aurinkoisia päiviä kaikille!






2 kommenttia:

  1. Leskenlehtiä! Aurinkoa! Hauskaa viikonloppua, vaikka sen töissä vietätkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa ja vauhdikasta viikonloppua myös teille :)

      Poista

:)