sunnuntai 10. helmikuuta 2013

7 wee

Viikonloppu onkin mennyt juhlatunnelmissa, Vekaran synttäreitä viettäessä. Tänään hän täytti 7vuotta. Kuinka vauhdikkaasti ovatkaan nämä vuodet taas menneet. 
Lauantaina juhlittiin lastensynttäreiden merkeissä. Paikkana oli talomme kerhohuone. Erittäin tilava ja avara. Muutama pöytä ja jakkarat. Vieraita oli vain 5, joten yhdellä pöydällä pärjäsimme hienosti. Loput pöydät siirtelimme seinien viereen, jotta lapsilla oli tilaa pelleillä ja pallotella ilmapallojen kanssa. 
Olin pohdiskellut mielessäni, erilaista virikettä 2h ajaksi. Tai jos lapset eivät itse mitään keksi. Mutta eipä heitä paljon tarvinnut ohjailla. Leikkivät peiliä ja tasapainoilivat, höpöttivät. Erityisesti ykkösjuttu oli ilmapallot. Niillä pelattiin, palloteltiin, temppuiltiin ja lopuksi pelattiin ilma"lento"palloa. Hienosti meni. 

Tänään oli aamupäivällä kiekkoseuran talvirieha ja pari peliä. Niin vauhdikasta meno oli, että pojalla hajosi maila. Täytyypi siis lähteä mailaostoksille. Vesselikin viihtyi kaukalonlaidalla. Touhuili omiaan, laski mäkeä mahallaan. Se olikin ihan huippujuttu. Ja tietenkin maisteli lunta. Nami nam. 

Talviriehasta riensimme kiireesti mummolaan. Vekara kyydistä, syömään ja suihkuun. Itse kiiruhdin ostoksille kauppaan. Lahjan ostaminen jäi jälleen hieman viimetippaan siis. Noh, hienosti kuitenkin ehdimme. Kaupasta suuntasimme kotio, siivoilemaan ja odottamaan vieraita sekä juhlakalua saapuvaksi paikalle. Tänään juhlavuorossa olivat siis mummot ja kummit. Kakku maistui ja juttua ritti. Erityisesti päivän kiekkopeli puhutti.

Lahjaksi Vekara sai vaikka ja mitä. Tietokoneen, legoja (ninjago, chima) dvd:n, kellon (pitäähän tulevalla koululaisella kello olla), pleikka3 pelin. Ja tietenkin se kaikista odotetuin. Kännykkä, jonka viimetipassa kävimme hakemassa kaupasta. Uskoisin 7vuotiaan lahjalistan olevan taas sellainen, että tästä ei kyllä pääse kuin alaspäin tulevina jouluina ja synttäreinä. Huhuh. 

Nyt taidan oikaista itseni sohvalle ja syödä juhlista jääneitä herkkuja. 





1 kommentti:

:)