lauantai 12. tammikuuta 2013

Meillä on unirytmi!

Nyt voin sanoa, että meillä on unirytmi. Siitä on  8päivää kun lopetin imetyksen kokonaan. Ensimmäiset 3 yötä, olivat todella raskaita. Ensimmäisenä yönä tunnin välein piti pompata ylös sängystä, seuraavana yönä vähän vähemmän jne. Joka yö oli askeleen helpompi. 

Nyt 3 yötä ovat olleet selvästi helpompia. Nukkumaan mennään n. 20 aikaan. Vesseli nukkuu 5.30 asti, jolloin herää ensimmäisen kerran. Annan hänelle mukillisen maitoa ja unia jatketaan x aikaa. Jos hyvin menee, kuten tänä aamuna. Niin nukumme 7.30 asti, jonka jälkeen nousemme puuron laittoon. 

Vesseli nukahtaa illalla itsekseen omaan sänkyynsä. Aamuyöllä maitonsa kanssa ei suostunut enää sänkyynsä jäämään, joten nostin hänet mukinsa kanssa kainaloon. Tähän järjestelyyn olen toistaiseksi tyytyväinen. Ei tarvinnut nousta 5.30 ;) 

Voisin sanoa unikoulun ja imetyksen lopetuksen tuottaneen tulosta. Meillä nukutaan  öisin. Ainakin viimeiset 3 yötä. Toivon todella, että nukumme jatkossakin.

Nyt siivoilemaan, suihkuu, kauppaan ja penkomaan varastosta vauvan vaatetta. Hyvä ystäväni tulee tämään käymään vauvamahansa kanssa. Emme ole hänen kanssaan nähneet koko hänen raskautensa aikana, joten hyvinkin on aika nähdä. Pitkään minä häneltä odottelinkin vauvauutisia. 
Takuuvarma vauvakuume tulee iskemään jälleen tänään (tai ainahan se on päällä), kun pikkuiset vaatteet käteeni saan. 

Mukavaa päivää kaikille :) 

Muutama päivä takaperin autoilemaan menossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)