perjantai 15. kesäkuuta 2012

Projektina terassi kesäiseen kuntoon




Perinteisesti toukokuun lopulla muistin kesäkukat ja sen, etten ole taaskaan muistanut mahdollisia kylvöaikoja. Aitoelämänlanka on parvekkeellani tullut tutuksi useana kesänä. Tosin tänä vuonna myöhästyin kylvöstä niin reippaasti, että piti keksiä jotain muuta.  Siispä marssin puutarhaosastolle ja etsiskelin jotain nopea kasvuista, mielellään köynnösmaista kasvia. Matkaani tarttui erilaisia köynnöskrasseja, joissa kylvön ajankohtakin näytti jotakuinkin osuvan kohdalleen.


Ennen
Jälkeen


Siispä yhdessä Vekaran kanssa aloimme ns. puutarha hommiin. Toiveena, että siemenet itäisivät ja saisimme terassillemme hieman näkösuojaa. Ensimmäiseen viikkoon ei tapahtunut mitään. Toisen viikon loppu puolella pientä toivetta kuitenkin olla, sillä hieman vihreää alkoi pilkistellä mullan seasta. Vekaran istuttamat auringonkukat näyttivät hyvävointisilta jo viikon jälkeen.


Siitä ne lähtee kasvuun, ehkä elo-syyskuussa jo kukat.

Tänään siirsin Vekaran istuttamat auringonkukat suurempaan laatikkoon. Tarkoitukseni oli laittaa puiseen laatikkoon köynnöksiä kasvamaan, mutten sitten saanut itseäni niskasta kiinni. Näkösuojaa kesäkukista olisi ollut toiveena. Ehkä sitten ensi kesäksi, jos ei tänä vuonna onnistu.




Tosiaan, ihanaiset haalarit ja body saapuivat ratkiriemu.fi:stä tänään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)